Prezentarea proiectului

Prezentare proiect

Cel mai important proiect imobiliar din Ramnicu Valcea va cuprine 8 blocuri structurate pe 8 si 14 etaje. Pe langa o parte de birouri si de spatii comerciale, proiectul va include si o zona rezidentiala ce va totaliza aproximativ 1000 de locuinte, fiind din acest punct de vedere cel mai mare proiect rezidential de pe plan local. Primele 110 locuinte au fost deja predate, la inceputul anului viitor, 2014 urmand sa fie predate alte 256 apartamente. Pana la sfarsitul anului 2015 vor mai fi construite 256 locuinte, intreg proiectul avand ca termen de finalizare anul 2016.

Ansamblul va cuprinde aproximativ 1000 de apartamente, de toate tipurile, de la apartamente cu 3 sau 4 camere la penthouse-uri de 200 de metri patrati.

Noul ansamblu rezidential este foarte bine racordat la infrastructura, punându-va la dispozitie toate facilitatile de care aveti nevoie: acces confortabil la mijloacele de transport în comun urban si interurban, se afla în imediata apropiere de gradinite si scoli, va dispune de spatii verzi si locuri de joaca pentru copii; în plus, aveti la îndemâna magazine, centre comerciale dar si de agrement.

Descrierea proiectului

RO1 – RO8 este un ansamblu rezidential gandit si proiectat in cele mai mici detalii, dovada este faptul ca se afla in a 3-a si a 4-a etapa de executie dupa ce primele doua au fost de un real succes, toate ofertele prezentate spre vanzare fiind ocupate in procent de 75%.

Intr-adevar este momentul cand putem afirma ca acest proiect este unul de reala anvergura, compus din 8 corpuri de cladire, un proiect care in zona va ramane si va fi un real punct de referinta in domeniul imobiliar.

Proiectul pentru aceasta noua etapa, care deja este supus executiei in cadrul acestui ansamblu, vine cu propuneri noi atat in arhitectura cat si in structura pe verticala si pe orizontala a noului imobil, deoarece s-a tinut cont de experienta acumulata din primele etape, astfel incat sa existe o buna corelatie intre suprafata fiecarui apartament, confort si nu in ultimul rand pretul de achizitie propus.

S-a incercat o impartire cat mai echilibrata pe fiecare nivel, unde se gasesc , apartamente cu trei camere (supr.=110 – 120 mp cu preturi 55.000 – 65.000 Euro) si apartamente cu patru camere (supr.=112 mp cu pret 65000 Euro).

Proiectul RO1 – RO8 este amplasat in zona centrala a orasului, mai exact langa supermarket-Kaufland la doar 3 minute de punctul 0 al orasului.

Preturile imobilelor ofera excelente oportunitati de achizitionare.

Promotie Apartamente !