Detalii tehnice

Din ce sunt construite blocurile? Detalii tehnice si finisaje.

Structura RO1-RO2 : Imobilul are o structura de rezistenta de tip cadre din beton armat cu stalpi (75×75 cm), grinzi (40x60cm) si plansee din b.a. (gr. = 15 ). materiale-beton armat C20/25 (B350) si otel OB37 si PC52

Structura RO3-RO8 : Imobilul are o structura de rezistenta de tip cadre din beton armat cu stalpi (120×120 cm), grinzi (45x75cm) si plansee din b.a. (gr. = 20 ). materiale-beton armat C45/50 (B650) si otel BST25 si PC52

Compartimentarea : Peretii exteriori sunt din zidarie de BCA YTONG (gr. = 30cm), compartimentarile interioare in totalitate sunt din zidarie de BCA YTONG (gr.= 15cm-25cm ).

Izolatia exterioara : este realizata cu sistem termoizolant de 10 cm vata bazaltica , iar peretii exteriori sunt finisati cu tencuiala decorativa structurata , obtinandu-se o termoizolatie cu coeficient energetic mult mai bun decat minimul impus prin lege ca fiind obligatoriu la vanzarea apartamentelor.

Lift : Fiecare scara are ascensor marca Schindler cu o capacitate de 535kg / 7-9 persoane, cu finisaje de inox satinat si cu tablou de comanda digital.

Casa scarilor: placata cu granit, iluminata cu senzori de miscare.

Care va fi calitatea finisajelor comparativ cu proiectele anterioare?

Ne-am propus sa pastram bunul nume pe care ni l-am castigat pana acum, si mai mult chiar, vrem sa imbunatatim calitatea finisajelor.

Calitatea superioara se va putea observa la toate materialele de finisaj interior de la : gresie, faianta, parchet pana la tamplaria exterioara din PVC cu geamuri termopan cu profil cu 6 camere.

Promotie Apartamente !