Despre noi

Romeo Impex

Despre noi

Dezvoltatorul  si-a început activitatea în constructii imobiliare în anul 2007.

  1. Primul proiect imobiliar a fost realizat pe str. Republicii, nr. 35, Rm. Valcea – 24 de apartamente si 3 spatii comerciale;

  2. Al doilea proiect a fost realizat pe str. B-dul Tudor Vladimirescu, nr. 54B, Rm. Valcea – 26 de apartamente si 2 spatii comerciale;

  3. Al treilea proiect a fost realizat pe str. Intrarea Pribeanu, nr. 2, Rm. Valcea – 35 de apartamente;

  4. Cel mai recent, este renumitul proiect care ne reprezinta, cel mai extins ansamblu rezidential din Ramnicu Valcea: RO1 – RO8.

Promisiunea dezvoltatorului

Datorita experientei acumulate in ani, cunosc personal valorile din constructii, conform carora acestea sunt realizate in Europa.

Aceleasi valori le-am implementat in proiectele de fata, pentru ca impreuna sa beneficiem de un cadru transparent de munca, de dotari moderne si nu in ultimul rand de o ambianta in care primeaza confortul si functionalitatea.

In acest mod, datorita calitatii si durabilitatii materialelor de constructii utilizate, precum si sustenabilitatii consumului, locuintele sunt aliniate standardelor europene.

Promisiunea mea catre dumneavoastra:

  • Dotarea apartamentului dumneavoastra, cu finisaje lucrate ingrijit, din materiale de inalta calitate;

  • Proiectarea si realizarea edificiilor conform standardelor europene, in vederea obtinerii unui confort sporit de locuire;

Ce ne recomanda ?

Proiectele anterioare predate la standarde de calitate foarte inalte si la termenele si conditiile exacte prevazute in contracte.

Experienta si logistica acumulata prin construirea si finalizarea unui numar semnificativ de locuinte pâna în prezent.

Clientii care ne-au ales în trecut, dar si clientii într-un numar record care ne-au ales si la cel de-al patrulea proiect al nostru.
Calitatea materialelor folosite si a manoperei, executata la standarde europene.

0
Apartamente Construite
0
Blocuri Construite
0
Apartamente Vandute
0
Persoane Multumite